Tjernobyl dokumentar dr

DR2 Tema – 20 år med Tjernobyl – Ulykken der ikke kunne ske.

DR2 Tema – 20 år med Tjernobyl – Ulykken der ikke kunne ske. | Presse | DR

31. mar. 2006 — Der gik flere dage før verden for alvor fik atvide, hvor alvorlig ulykken var på det russiske atomkraftværk iTjernobyl.

Historien om ulykken på atomkraftværket i Tjernobyl som blev verdenshistorie. En historie som bliver ved med at dukke op i medierne år ud og år ind, gennem de sidste 20 år.

Bonanza | 1980erne | Zonerne – Tjernobyl – DR

Bonanza | 1980erne | Zonerne – Tjernobyl

Opfølgning af TV-dokumentaren. Tjernobyl 10 år efter. Seniorforsker Jørn Roed fra Risø og tv-journalisten Gyda Uldall har begge via deres arbejde oplevet …

Opfølgning af TV-dokumentaren. Tjernobyl 10 år efter. Seniorforsker Jørn Roed fra Risø og tv-journalisten Gyda Uldall har begge via deres arbejde oplevet området efter atomkatastrofen i 1986. De fortæller i en samtale med Mette Starch – 8 år efter – om stedets tilstand, befolkningen og om oprensningsarbejdet.

Bonanza | Litteratur | Den første forårsnat i Tjernobyl – DR

Bonanza | Litteratur | Den første forårsnat i Tjernobyl

Programmedarbejder læser en øjenvidneskildring af atomkraftulykken på Tjernobyl -værket, skrevet af en anonym lærer, som blev evakueret p g a ulykken.

Programmedarbejder læser en øjenvidneskildring af atomkraftulykken på Tjernobyl -værket, skrevet af en anonym lærer, som blev evakueret p g a ulykken. Hendes beretning blev først trykt i det italienske dagblad Republica og siden oversat og bragt i Information. De troede først, at det lys, der flammede henover himlen da ulykken skete, skyldtes et naturfænomen. Det var meget smukt, og natten efter håbede mange at få synet at se igen. Først tre dage senere fik man af myndighederne at vide, at man skulle holde sig indendøre, vaske hår og skifte tøj. Samtidig fik man at vide, at man skulle holde sig klar til en eventuel evakuering. Det var først da, at det gik op for dem, at der var tale om en katastrofe. Herefter følger en skildring af den propaganda man i sin tid udsendte i USA for at få folk til at leve med A -bomben. Om filmen ‘Atomic Cafe’.

Katastrofen der varede 30 år – DR

Katastrofen der varede 30 år

26. apr. 2016 — Arbejdet med at rydde op efter Tjernobyl-ulykken fortsætter på tredje årti.

Arbejdet med at rydde op efter Tjernobyl-ulykken fortsætter på tredje årti.

Tjernobyl – ind i den lukkede zone – TV 2 PLAY

27. apr. 2021 — Tjernobyl – ind i den lukkede zone: Engelsk dokumentar fra 2021 … Britiske Ben Fogle rejser til Tjernobyl for at undersøge, …

26. april 1986. Verden oplever den værste atomulykke nogensinde, da reaktor 4 på atomkraftværket i Tjernobyl i Ukraine eksploderer. 35 år efter…

Tjernobyl – Sådan ser der ud i dag – YouTube

Anders Lund Madsen er gedigen, grundig og i overkanten i ny DR-serie – politiken.dk

30. jan. 2023 — DR-serie, der afsøger kernekraftens skæbne i vor tid, er gedigen … så i Tjernobyl i Ukraine i 1986 og senest i Fukushima i Japan i 2011.

DR-serie, der afsøger kernekraftens skæbne i vor tid, er gedigen dokumentarisme med Anders Lund Madsen selv i centrum. Og det er til tider en anelse i overkanten.

Anders Lund Madsen er gedigen, grundig og i overkanten i ny …

Lyt til os på P1 eller i DR LYD. Profilen modereres efter DR’s regler for god… Nyligt opslag fra side.

DR2 – Byen ved Tjernobyl-atomkræftværket bærer stadig…

Se de uhyggelige klip fra den virkelige Chernobyl-dokumentar, som dræbte instruktøren af stråling året efter optagelserne | Magasinet M!

Her fik han blandt andet fanget det famøse helikopter-styrt, som dræbte alle ombord – og resten af optagelserne blev til dokumentaren “Chernobyl: Chronicle of …

Den giftigste film nogensinde!

Se de uhyggelige klip fra den virkelige Chernobyl-dokumentar …

Baggrundskilder | faktalink

Øjenvidneberetning af en af arbejderne på Tjernobyl, der var på arbejde på atomkraftværket … DR.dk, 2016-04-26. … Dokumentarer og tv-serier Chernobyl.

Keywords: tjernobyl dokumentar dr